Cookie-kat és más technológiákat használunk. Használjuk őket a weboldal üzemeltetéséhez, statisztikákhoz, a tartalom és a hirdetések személyre szabásához, ajánlatokhoz és az így összegyűjtött adatok megosztásához média-, reklám- és elemzési partnereinkkel. Partnereink ezeket kombinálhatják más adatokkal . Az Elfogadás gombra kattintva elfogadja mindezeket. Az Ön beleegyezésének tartalmát a További beállítások alatt állíthatja be, amelyeket bármikor módosíthat. Részletes Adatvédelmi dokumentum . 
Szállítás akár 1-3 napon belül! Szállítás akár 1-3 napon belül!
14 napos pénzvisszafizetési garancia 14 napos pénzvisszafizetési garancia
Szállítás 30.000 Ft felett ingyenes! Szállítás 30.000 Ft felett ingyenes!

Hűségpont

Rianka hűségpont

Mik azok a hűségpontok?

 

1 hűségpont = 1 Ft

A hűségpontokra vásárlások után tehetsz szert, amit a legközelebbi látogatásodkor beválthatsz!

Hogyan működnek a hűségpontok?

A hűségpontok felhasználásával kevesebbet fizetsz a kiválasztott termékért. Amennyi hűségpontod van, annyi Ft-ot vonunk le az árból. Add a terméket a kosárhoz, és a hűségpontok automatikusan levonódnak.

A hűségpontok a rendelés értékének max. 30%-ára válthatók be.

 

A hűségpontok szabályai

A hűségpontok maximális kihasználása érdekében összeállítottunk néhány szabályt, amely megkönnyíti a rendszer megértését.


·         {C}{C}{C}{C}{C}{C}A hűségpontok a rendelés max. 30%-ára használhatók fel.
Például: Ha 10 000 Ft-ért vásárolsz fülhallgatót, 3 000 Ft-ot fizethetsz a hűségpontokkal.

·         {C}{C}{C}{C}{C}{C}A szállítás nem fizethető hűségpontokkal.

·         {C}{C}{C}{C}{C}{C}Amennyiben a megrendelt árut visszaküldöd, a felhasznált hűségpontokat visszavesszük.

·         {C}{C}{C}{C}{C}{C}Amennyiben a jutalomrendszerünk tudatos manipulációját észleljük (például sok, egymást követő kicsi megrendelés a hűségpontok növelése érdekében), jogunkban áll törölni a megrendelést.

·         {C}{C}{C}{C}{C}{C}A kompenzációként kapott hűségpontokra eltérő, az adott reklamációs folyamatban leegyeztetett szabályok vonatkoznak.

·         {C}{C}{C}{C}{C}{C}A kedvezménykódok és hűségpontok együttes felhasználása esetén először a hűségpont, majd a kedvezmény vonódik le az összegből.